Ce urmează?

Ce urmează după CHALLENGER?

Absolvenții CHALLENGER sunt încurajați să dezvolte propriile proiecte, bazându-se pe cunoștințele și abilitățile dobândite în cadrul programului. Aceștia beneficiază de mentoring constant, suport logistic și expertiză în domeniul dezvoltării democratice în Republica Moldova.

logo-new-primaria

PRIMĂRIAMEA este un proiect marca CHALLENGER, dezvoltat și condus de absolvenții programului. Lansat în martie 2016, proiectul promovează ideea unui oraș mai bun, în care autoritățile consultă cetățenii atunci când stabilesc priorități, elaborează și implementează politici publice.

PRIMĂRIAMEA este o comunitate a cetățenilor care doresc un Chișinău confortabil, accesibil și frumos.

În prezent, platforma www.primariamea.md este urmărită constant de 5 000 de oameni și a atins o audiență de 29 000 de utilizatori.

defacto_logo

deFACTO este o platformă de monitorizare a promisiunilor electorale, care are drept scop responsabilizarea politicienilor aleși și crearea obișnuinței oamenilor de a evalua critic activitatea acestora, prin intermediul unui conținut credibil și echidistant oferit de platforma www.defacto.md.

deFACTO înseamnă opt tineri, absolvenți ai programului Challenger, care mai bine de un an lucrează pe bază de voluntariat. Platforma deFACTO s-a constituit în urma campaniei civice AVEM CE VOTĂM.

logo

CHALLENGER(+) este un hub de dezvoltare personală și networking, destinat absolvenților programului pentru a dezvolta proiecte și activități în spiritul și filosofia CHALLENGER.